Ahol legalább 10 nő együtt van, a misztikus fátyoltánc is legyen ott!

A női test, maga a tánc!

Női csoport - fátyoltáncHa összejössz a női csoportoddal, hogy közösen tevékenykedjetek
pl.: táncoltok, sportoltok, beszélgettek, tanultok, együtt főztök, kézműveskedtek, akkor ezt a közös programot még emlékezetesebbé tudjuk tenni egy óra misztikus fátyoltánccal.

A misztikus tánc 2-4 órás önálló programként is tökéletes!

A Misztikus Tánc ott kezdődik, ahol a megszokott tánc technikai instruk­ciói véget érnek. A Misztikus Táncot nem kell tanulni. Ha megértjük a tánc energetikáját és megérezzük a tradicionális női szent köröket és
rítusokat, megtapasztalhatjuk a tánc mélységes hatalmát.

A tánc egy figyelemmel teli állapot, ami csak akkor jön létre, amikor ki tudunk állni saját magunk útjából és olyan mélyen belehullunk az igazi énünkbe, hogy egyszerre létezünk és megfigyeljük ezt a létezést. El kell engednünk az akaratot, hogy mi legyünk a mozgatók, és engednünk kell, hogy mozgatva legyünk. A közös tánc együtt rezgés nem történik meg, ha egyedül vagyunk. Ezért szükségünk van egymásra.

Gabrielle Roth után szabadon

Hívj és hozom a csodát!

Gál Éva - fátyoltánc

Gál Éva
Mobil: +36 70 453 1260
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. • www.misztikustanc.hu

Programok, események

002.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak

Vonalban

Jelenleg 22 vendég és 0 felhasználó van vonalban.