Az önismeret útját járod?

Szeretnél mélyebbre jutni bensőd felfedezésében?

A tánc a lélek nyelve, az önkifejezés és az önfelfedezés mozgó módszere, amely rávilágít rejtelmeinkre és egységünkre az Univerzummal.
Manapság a tánc szórakozás, testmozgás, kulturális érték. Történelmi visszatekintésben misztikus művészet, a spirituális megvilágosodás egyik gyönyörű, autentikus útja. A Misztikus Tánc célja, hogy ablakot nyisson a modern keresőknek, hogy felfedezzék: a tánc belső fényünk fellángolásának egyik gyönyörű eszköze, és hogy megérezzék: nemcsak a táncos, de maga a tánc is mi vagyunk.
A Misztikus Tánc ott kezdődik, ahol a megszokott tánc technikai instrukciói véget érnek. Ha megértjük a tánc energetikáját az indiai csakra rendszer alapján, és megérintjük a tradicionális női szent köröket és rítusokat, megtapasztalhatjuk a tánc mélységes hatalmát. Az illúziók és a megjelenő gyönyörű külső formák mögé látva felismerjük az Igazságot és a Tudatosságot, ami mindnyájunkat mozgat.

„Megszakadásig táncolj.” Rumi 

Bővebben: Az önismeret útját járod?

Kisorsoltuk a Facebook nyereményjáték fődíját


 

Mi a különbség a workshop és a tanfolyam között?


A tanfolyami alkalmakon megismerhetünk különféle hagyományos táncmozdulatot, gyakorolhatjuk, és beépíthetjük a saját táncunkba. A 7 tanfolyami alkalmat arra használjuk, hogy megismerjünk néhány hagyományos indiai mozdulatot, a kézmudrákat, és templomtánc pózokat, szufi forgást, fátyoltáncot, fénytáncot és guedra transztáncot.

Bővebben: Mi a különbség  a workshop és a tanfolyam között?

Igazság, Istenség, Szépség – egy és ugyanaz

 

Gál ÉvaMerülj el igazi lényedben, fedezd fel belső szépségedet és nyiss kaput a sugárzásnak, rávilágítva az Egység tapasztalatára.

Ez a munka véget vet a média sugalmazta, félreértelmezett szépségideálnak, és helyette megteremti a lehetőséget, hogy minden nő felfedezhesse belső nőiségének végtelen tündöklését, szívének és lényegének gyönyörűséges kivirágzását.

Hullámzó tánc, meditáció és szent művészet – megérintjük a tradicionális női bölcsességet, belekóstolunk a misztikus egyesülésbe előbb a formán (test), majd a forma nélkülin (tiszta lélek) keresztül.

A Misztikus Tánc kurzusokon, workshopokon jelen vannak a szent táncok elemei, a Vijnana Bhairava Tantra által inspirált meditációk és tantrikus elvek, extatikus költészet, naplóírás és kreatív fotózás. Megismerkedünk a szellem, a lélek és a test kapcsolatának megértéséhez szükséges eszközökkel, felfedezzük finom energiatestünket, és a vele kapcsolatos gyógyító lehetőségeket.

A szent fényképezés segítségével felfedezzük a nagy univerzális kérdéseket: „Ki a megfigyelő?” „Ki a megfigyelt?” „Mi a valóság?” Napvilágra kerül az a képességünk, amellyel a táncot a megnyilvánuló szépség és a tudatosság közötti valóságnak látjuk.

A folyamat eloszlatja illúzióinkat, és erőt ad ahhoz, hogy az átlényegítésen keresztül megteremtsük saját valóságunkat. Tanúi leszünk saját életünknek, amint feltárul előttünk a Forrás tökéletes játéka.

Miközben az archetípusokkal, a rituálékkal, a tánc gyógyító energiáival, a szent hangmagokkal (mantrák) és a mágikus átlényegítéssel dolgozunk, a mindnyájunkban fellelhető Isteni lényünk női arcát ünnepeljük. Igyekszünk feltölteni földünket a transzcendens szépség rezgésével, hogy újraélesszük a Földanya női elveit.

„És eljő az idő, amikor rizikósabb és fájdalmasabb rügynek maradni, mint kivirágozni”

Videók - Misztikus tánc workshop Győrött

 

1.

 

 

 

 

2.

 

 

3.

 

 

4.

 

 

5.

 

 

6.

 

 

7.

 

 

8.

 

 

9.

 

 

10.

 

 

11.

 

 

12.

 

 

13.

 

 

14.

 

 

15.

 

 

16.

 

 

17.

 

 

18.

 

 

 

19.

 

 

 

20.

 

 

 

 

21.

 

 

 

 

22.

 

 

 

 

23.

 

 

 

 

24.

 

 

 

 

 

25.

 

 

 

Nyereményjáték a Facebook-on

Bővebben: Nyereményjáték a Facebook-on

Nyereményjáték a Facebook-on 2.rész

Olyan sokan jeleztétek, hogy jönnétek táncolni, ezért ÚJ JÁTÉKOT INDÍTUNK!

A TÉT: 50% KEDVEZMÉNY!

Ha nem te nyered a 25.000 Ft-os fődíjat, vigaszágon megnyerheted a belépőt féláron a "Tavaszvárás Misztikus Tánccal" tanfolyam első, január 23-i, fátyoltáncos foglalkozására!

Bővebben: Nyereményjáték a Facebook-on 2.rész

Programok, események

008.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak

Vonalban

Jelenleg 3 vendég és 0 felhasználó van vonalban.