Az önismeret útját járod?

Szeretnél mélyebbre jutni bensőd felfedezésében?

A tánc a lélek nyelve, az önkifejezés és az önfelfedezés mozgó módszere, amely rávilágít rejtelmeinkre és egységünkre az Univerzummal.
Manapság a tánc szórakozás, testmozgás, kulturális érték. Történelmi visszatekintésben misztikus művészet, a spirituális megvilágosodás egyik gyönyörű, autentikus útja. A Misztikus Tánc célja, hogy ablakot nyisson a modern keresőknek, hogy felfedezzék: a tánc belső fényünk fellángolásának egyik gyönyörű eszköze, és hogy megérezzék: nemcsak a táncos, de maga a tánc is mi vagyunk.
A Misztikus Tánc ott kezdődik, ahol a megszokott tánc technikai instrukciói véget érnek. Ha megértjük a tánc energetikáját az indiai csakra rendszer alapján, és megérintjük a tradicionális női szent köröket és rítusokat, megtapasztalhatjuk a tánc mélységes hatalmát. Az illúziók és a megjelenő gyönyörű külső formák mögé látva felismerjük az Igazságot és a Tudatosságot, ami mindnyájunkat mozgat.

„Megszakadásig táncolj.” Rumi 

 

A Misztikus tánc segítségével megidézzük az Istennőket

A Misztikus tánc segítségével megidézzük az Istennőket, hogy segítsék felfedező utunkat az érzékiség, kreativitás, az ébredő női erőnk felé, segítsék megnyitni nőiségünk mennyei titkának természetét. Segítsenek elmerülni a kutatásban, hogy kideríthessük, mit is jelent nőnek lenni ma, földünk erőteljes átalakulása idején.

Soha nem volt még annyira igaz, mint manapság, hogy a nők készen állnak rá, hogy megmutassák erejüket, és hitelesen kifejezzék önmagukat.
Ezt a földrengésszerű változást érzékeljük majd önmagunkban és a nőtársainkon a Misztikus Tánc alkalmakon.

Tanfolyamainkon és a workshopokon Kundalini és Hatha jóga, tantrikus gyakorlatok, Misztikus tánc, meditációk, rituálék és az erőteljes, megosztó női körök lehetőséget nyújtanak

  • hogy behatóbban megértsük a mennyei női energiákat, és alkalmazni tudjuk a mindennapokban;
  • hogy felszabadítsuk gátlásainkat és visszatérjünk érzéki természetünkhöz;
  • hogy mélyen összekapcsolódjunk a méhünkben rejtőző kreatív energiákkal, a „Méhbölcsességgel”;
  • hogy elengedjünk olyan korlátozó hitrendszereket, amelyeket a patriarchális felfogás kondicionált belénk
  • hogy kapcsolódjunk nőtársainkhoz, tapasztalatot cseréljünk velük, és támogassuk egymást az igazi női erő megérintésében.

Tarts velünk, szerezzük vissza együtt az öröklött bölcsességet, legyünk tanúi és segítői a Földanya új, szent egyensúlya kialakításának!

„A női bölcsesség a teremtés lényegének középpontja.” — Deepak Chopra

 

Programok, események

006.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak

Vonalban

Jelenleg 12 vendég és 0 felhasználó van vonalban.