Mi a különbség a workshop és a tanfolyam között?


A tanfolyami alkalmakon megismerhetünk különféle hagyományos táncmozdulatot, gyakorolhatjuk, és beépíthetjük a saját táncunkba. A 7 tanfolyami alkalmat arra használjuk, hogy megismerjünk néhány hagyományos indiai mozdulatot, a kézmudrákat, és templomtánc pózokat, szufi forgást, fátyoltáncot, fénytáncot és guedra transztáncot.

Gyakoroljuk az 1001 szent formát, amiket a testünk különböző részeivel tudunk az Univerzumba rajzolni. Elmélyedünk a csakrák birodalmában, megtanulunk összekapcsolódni testünk látható és láthatatlan részeivel.

Gyakorlatokon és mozgáson keresztül foglalkozunk a két oldalunk, a női és férfi részünk összebékítésével, kiegyensúlyozásával.

 

A workshopokon inkább tematikusan igyekszünk női létünknek egy nagyobb területére fókuszálni, és kihasználva a hosszabb rendelkezésre álló időt , hosszabban időzünk egy-egy minőségnél úgy mint a belső női erőnk megnyilvánulási formái, a nő, mint misztikum, a Szívcsakra megnyitása, vagy a YinYang egyensúly.

Mindkét formánál alkalmunk lesz szabadon táncolni, élvezni a lényünkből megnyilvánuló csodálatos nőiségünket.

Bármelyik formát választod, különleges élményben lesz részed, amikor elmerülsz ebbe a szeretetteljes világba.

 

Gyere, induljunk együtt felfedező útra,
és találjuk meg a saját misztikus táncunkat!

 

Programok, események

006.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak

Vonalban

Jelenleg 25 vendég és 0 felhasználó van vonalban.