Az önismeret útját járod?

Szeretnél mélyebbre jutni bensőd felfedezésében?

A tánc a lélek nyelve, az önkifejezés és az önfelfedezés mozgó módszere, amely rávilágít rejtelmeinkre és egységünkre az Univerzummal.
Manapság a tánc szórakozás, testmozgás, kulturális érték. Történelmi visszatekintésben misztikus művészet, a spirituális megvilágosodás egyik gyönyörű, autentikus útja. A Misztikus Tánc célja, hogy ablakot nyisson a modern keresőknek, hogy felfedezzék: a tánc belső fényünk fellángolásának egyik gyönyörű eszköze, és hogy megérezzék: nemcsak a táncos, de maga a tánc is mi vagyunk.
A Misztikus Tánc ott kezdődik, ahol a megszokott tánc technikai instrukciói véget érnek. Ha megértjük a tánc energetikáját az indiai csakra rendszer alapján, és megérintjük a tradicionális női szent köröket és rítusokat, megtapasztalhatjuk a tánc mélységes hatalmát. Az illúziók és a megjelenő gyönyörű külső formák mögé látva felismerjük az Igazságot és a Tudatosságot, ami mindnyájunkat mozgat.

„Megszakadásig táncolj.” Rumi 

 

A Misztikus tánc segítségével megidézzük az Istennőket

A Misztikus tánc segítségével megidézzük az Istennőket, hogy segítsék felfedező utunkat az érzékiség, kreativitás, az ébredő női erőnk felé, segítsék megnyitni nőiségünk mennyei titkának természetét. Segítsenek elmerülni a kutatásban, hogy kideríthessük, mit is jelent nőnek lenni ma, földünk erőteljes átalakulása idején.

Soha nem volt még annyira igaz, mint manapság, hogy a nők készen állnak rá, hogy megmutassák erejüket, és hitelesen kifejezzék önmagukat.
Ezt a földrengésszerű változást érzékeljük majd önmagunkban és a nőtársainkon a Misztikus Tánc alkalmakon.

Tanfolyamainkon és a workshopokon Kundalini és Hatha jóga, tantrikus gyakorlatok, Misztikus tánc, meditációk, rituálék és az erőteljes, megosztó női körök lehetőséget nyújtanak

  • hogy behatóbban megértsük a mennyei női energiákat, és alkalmazni tudjuk a mindennapokban;
  • hogy felszabadítsuk gátlásainkat és visszatérjünk érzéki természetünkhöz;
  • hogy mélyen összekapcsolódjunk a méhünkben rejtőző kreatív energiákkal, a „Méhbölcsességgel”;
  • hogy elengedjünk olyan korlátozó hitrendszereket, amelyeket a patriarchális felfogás kondicionált belénk
  • hogy kapcsolódjunk nőtársainkhoz, tapasztalatot cseréljünk velük, és támogassuk egymást az igazi női erő megérintésében.

Tarts velünk, szerezzük vissza együtt az öröklött bölcsességet, legyünk tanúi és segítői a Földanya új, szent egyensúlya kialakításának!

„A női bölcsesség a teremtés lényegének középpontja.” — Deepak Chopra