Igazság, Istenség, Szépség – egy és ugyanaz

 

Gál ÉvaMerülj el igazi lényedben, fedezd fel belső szépségedet és nyiss kaput a sugárzásnak, rávilágítva az Egység tapasztalatára.

Ez a munka véget vet a média sugalmazta, félreértelmezett szépségideálnak, és helyette megteremti a lehetőséget, hogy minden nő felfedezhesse belső nőiségének végtelen tündöklését, szívének és lényegének gyönyörűséges kivirágzását.

Hullámzó tánc, meditáció és szent művészet – megérintjük a tradicionális női bölcsességet, belekóstolunk a misztikus egyesülésbe előbb a formán (test), majd a forma nélkülin (tiszta lélek) keresztül.

A Misztikus Tánc kurzusokon, workshopokon jelen vannak a szent táncok elemei, a Vijnana Bhairava Tantra által inspirált meditációk és tantrikus elvek, extatikus költészet, naplóírás és kreatív fotózás. Megismerkedünk a szellem, a lélek és a test kapcsolatának megértéséhez szükséges eszközökkel, felfedezzük finom energiatestünket, és a vele kapcsolatos gyógyító lehetőségeket.

A szent fényképezés segítségével felfedezzük a nagy univerzális kérdéseket: „Ki a megfigyelő?” „Ki a megfigyelt?” „Mi a valóság?” Napvilágra kerül az a képességünk, amellyel a táncot a megnyilvánuló szépség és a tudatosság közötti valóságnak látjuk.

A folyamat eloszlatja illúzióinkat, és erőt ad ahhoz, hogy az átlényegítésen keresztül megteremtsük saját valóságunkat. Tanúi leszünk saját életünknek, amint feltárul előttünk a Forrás tökéletes játéka.

Miközben az archetípusokkal, a rituálékkal, a tánc gyógyító energiáival, a szent hangmagokkal (mantrák) és a mágikus átlényegítéssel dolgozunk, a mindnyájunkban fellelhető Isteni lényünk női arcát ünnepeljük. Igyekszünk feltölteni földünket a transzcendens szépség rezgésével, hogy újraélesszük a Földanya női elveit.

„És eljő az idő, amikor rizikósabb és fájdalmasabb rügynek maradni, mint kivirágozni”

Programok, események

010.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak