Csodálatos belső utazásban vettünk részt Süttőn
a Tantra női elvonuláson.


Kreativitás, nyitottság, érdeklődés, jóga, tánc. Ez jellemezte a múlt heti elvonulásunkat. 


A tantra: Tágulás, kiterjedés

Az élet ugyan illúzió, de nagyon szép illúzió, és nem csupán illúzió, hiszen mi magunk is részesei vagyuk, mi pedig nem vagyunk illúzió.
Használjunk minden értéket, ami bennünk és körülöttünk van a spirituális fejlődésünkhöz. A testünk, a tárgyaink, a megszerzett értékeink, a tudomány, a művészetek, a természet, a nőiségünk, mind-mind a fejlődésünket szolgálja, ha megfelelő attitűddel kapcsolódunk hozzá.

   

A jóga, a tánc, a meditáció, a női közösség, a közös főzés, a traccsolás, a meghallgatás és kitárulkozás, a súrlódások hangjai mind-mind ennek a kapcsolódásnak az eszközei.

 

Az elvonulást Gál Éva vezette 2013. április 19-22-ig
Süttőn az Árkád Vendégházban.

Gál ÉvaGál Éva vagyok, kineziológus, jógaoktató és Misztikus Tánctanár.

Az Agama jóga a tantrikus hagyományokra épülő jógarendszer, különös hangsúlyt fektet az emberi energiarendszer megismerésére és az energiák irányításának művészetére. Segítségével közelebb kerülünk belső esszenciánkhoz, kitartó gyakorlásával választ kaphatunk az élet nagy kérdéseire: Ki vagyok, mi végre vagyok itt a földön?
A jógával 17 éve ismerkedtem meg, és 2008. óta vagyok a budapesti Agama tantrikus szemléletű jógaiskola vezető tanára.

A Misztikus Táncot közvetlenül a forrástól tanultam. Mesterem Monika Nataraj a különféle tánchagyományok felhasználásával állította össze rendszerét. A Misztikus Tánc egy csodálatos könnyed és élvezetes eszköz a spirituális keresőknek, a lelki és szellemi útjukon, finoman, és kíméletesen segít lehámozni azokat a burkokat, amik a lényegünket elfedik.
A jógával karöltve egyensúlyt teremt a belső női és férfi részünk között, ami hozzásegít külső életünk egyensúlyának megteremtéséhez is.
Kineziológiával 2 évtizede foglalkozom, segítek az elakadt élethelyzetekből kilábalni a pácienseimnek.
Ha még többet akarsz megtudni rólam, KATTINTS: http://www.galeva.hu/magamrol

 

 

 

Nézd meg a képeket is >>>