Misztikus Tánc workshopok

 

Mit tanulunk a workshopokon?

Gyakoroljuk az alapmozdulatokat és felfedezzük testrészeink külön-külön adottságait. Betekintünk a fátyoltánc, a fénytánc, a transztánc, és az ősi templomtáncok birodalmába. Rituálékat, csoport-improvizációkat élünk át.

 

Kinek ajánljuk a workshopokat?

Kezdőknek vagy középszintű táncosoknak egyarántnagy élmény lesz. Semmilyen táncos előképzettséget nem igényel. Csodálatosan megalapozza további felfedezéseinket a tánc világában. Segítségével megtapasztalhatjuk ennek az örömteli művészeti formának belső felszabadító erejét.

 

Mit kell hozni a workshopokra?

Kényelmes és praktikus öltözéket. Bő, hullámzó szoknya, esetleg csípősál segíthet. Bármit viselhetsz, ami külső és belső női szellemedet inspirálja. Gyertyát mécsest, egyéb segédeszközöket biztosítunk. Ha van egy könnyű nagy libbenő sálad, amit fátyolként használhatsz, hozd magaddal. Polifoam, jógamatrac a kényelmedet szolgálhatja. Elsősorban nyitott szivedet és elmédet hozd magaddal!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Misztikus tánc workshop sorozat Győrött


A teremtő összehívta minden teremtményét és mondta: Valamit elrejtenék az emberiség elől addig az időig, amíg készek lesznek rá. Azt a felismerést, hogy ők teremtik a saját valóságukat.

A Sas jelentkezett: „Add ide nekem, magammal viszem a holdra.” A Teremtő mondja: „Nem jó! Egy napon odamennek és megtalálják.” A Delfin is jelentkezik: „Én el tudom rejteni az óceán mélyére.” A Teremtő mondja: „Nem jó, oda is le fognak menni.” A Bika mondja: „Én el tudom rejteni a Végtelen Szavannákon.”

A Teremtő mondja: „Fel fogják tépni a föld bőrét, és ott is megtalálják. Mole Anyó, aki a föld mellében lakik, és akinek nincsen fizikai szeme, de a spirituális szemével mindent lát, így szólt: „Rejtsd el a bensőjükbe, az lesz az utolsó, ahol keresni fogják.”

És a Teremtő szólt: Így lesz!

Bővebben: Misztikus tánc workshop sorozat Győrött

Misztikus tánc workshop sorozat Szombathelyen


Fedezzük fel a szent titkot a mozgáson keresztül, tárjuk fel a saját mélységeinket, kapcsolódjunk a világmindenséghez, fejezzük ki igazi természetünket!

Vannak belső titkaink, amik feltárásra várnak. Mélyen a bensőnkben nagyon élők vagyunk, állandó megújulásra és kibontakozásra vágyódunk. Telve vagyunk szeretettel, szépséggel, szexualitással, bölcsességgel és békével. Készen állunk mindezeket a felszínre hozni és megélni.

A tánc, a meditáció és a rituálék megtanítanak belemerülni a lelkünk mélységeibe, felfedezni a rejtőzködő igazságokat, és életre táncolni azokat.

Bővebben: Misztikus tánc workshop sorozat Szombathelyen

Programok, események

006.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak