Mit mondanak a Misztikus Táncon résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Az út, amelyen magunkon keresztül eljuthatunk másokhoz, és másokon keresztül magunkhoz.
Az út, melynek segítségével megláthatjuk a formában rejlő lényeget, a tiszta szeretetet, a bizalom forrását.

Niki

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Teljesen felszabadultam. Megtaláltam újra azt a fiatal lányt, aki voltam – de már az akkori gátlások, szorongások nélkül – s benne az időtlen bölcsességet.

Éva 54 évesen

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Elképzelésem sem volt, hova indulok ma reggel. A szokásos rutin vitt, hogy keresek valamit.
A mai nap – NAP szépségét. Életemben először tapasztaltam meg tánc közben az időtlenséget, a gondolatnélküliség végtelen élményét. Csodálatos volt itt lenni és látni, érezni ennyi idegen ember szépségét, szeretetét. 

Köszönöm: Tündi

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Fantasztikusan jó volt! Megerősítette bennem azt, hogy mennyire jó, mennyire természetes egyszerű és bensőséges NŐNEK lenni. Boldog nő boldog világot teremt maga körül.
A táncban minden kifejezhető, hiszen a tánc a lélek nyelve.

Név nélkül

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ezt feltétlenül ki kell próbálni! Olyan mély dogokat mozgat meg az emberben, amit semmi más.
A nőiségünket fölfedezhetjük a mozgásban és visszatükröződik egymás szemében.

Név nélkül

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Köszönöm ezt a szép délelőttöt, csodálatos érzés volt együtt lenni számomra idegen emberekkel, és megnyílni egymás számára.
A táncok megnyitották a szívemet önmagam és mások felé is, és a párunkra irányított figyelem, nagyon meghitté tette a légkört.
Adni és kapni, figyelni és megnyilvánulni egyaránt nagyon szép volt. Egyre jobban sikerült felfedezni magamban és másokban is az Istennői minőséget.
Hálásan köszönöm!

Etelka

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Izgalmas volt. Megéltem a lágyságot, a könnyedséget, és benne a tartást, a határozottságot és az erőt. Játékosság, vidámság van bennem.
Igazi felfedező út önmagunkba, és kifelé, a társak, a külvilág felé. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire tudunk ebben elmélyedni, mennyit engedünk el a ragaszkodásainkból, és merünk nyitottak lenni valami új dologra. Biztonság és figyelem vesz itt körül engem.

Név nélkül

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Köszönöm, fantasztikus volt!!! erősebb és egészebb lettem. Felfedeztem magamban új dolgokat és elfeledett érzések ébredtek fel újra bennem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Köszönöm, Kriszti

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Felszabadultabban érzem magam.
Felismertem, hogy a válasz bennem van a kérdésekre.
Nagyon jó volt a fátyollal táncolni.
A délelőtt üzenete: Női tréning, lelkünk „továbbképzése” az aktuális kérdéseinkre segíti a válaszadást.
 
Név nélkül

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nekem ezek a pozitív energiák nagyon jól estek. Migrénes fejfájással jöttem, és kb. fél óra után elmúlt. Teljesen ellazultam. Jól esett, hogy kitáncolhattam magam, végre mertem a saját mozdulataimmal, nem a betanítottakkal táncolni. A beszélgetések (beszélések-hallgatások) a kapcsolataim erősítésére vagy az elveszett kapcsolatok visszaszerzésére is lehetőséget nyitottak. Örülök, hogy részt vettem a Misztikus Tánc délelőttön.
 
Név nélkül
 
 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kedves Éva! 
Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. Nagyon jól éreztem magam!! Szükségünk van az ilyen kikapcsolódásra.
Azt üzenem minden nőnek: Ki kell próbálni az új lehetőségeket!
 
Szeretettel: Tatai Anikó

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Őszintén szólva teljes ellenállással jöttem, csak azért, mert megígértem, hogy jövök. Most feltöltődve, jó érzésekkel megyek el. Köszönöm! Nagyon sok mindent fedeztem fel magamban, amiről nem is gondoltam, hogy létezik bennem. Ez jó és felszabadító érzés. Most azt érzem, hogy vissza kell jönnöm!
Ki kell próbálni! Add meg magadnak ezt az esélyt!
 
Rajos Szilvia

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

A Misztikus Tánc tanfolyam résztvevői


Az első alkalom után felszabadultnak, és energiával feltöltöttnek éreztem magam. Jó volt megtapasztalni a szabadságot, kreativitást a táncban. Örülök, hogy nem meghatározott koreográfiát táncolunk, hanem kibonthatom, felszabadíthatom a testemben megjelenő mozdulást.

Ha még nem voltál Misztikus Táncon, akkor gyere és próbáld ki, hogy a női erők és minőségek hogyan adódnak össze, és hogyan hatnak és támogatnak egy intim hangulatú csoportban.

Gabi

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nagyon felszabadultnak éreztem magam, élveztem a játékosságot és a kreativitást, jó volt egyre mélyebbre nézni önmagamba, és egy kicsit belelátni a másikba, megnyílni és elfogadni.

Enci

 

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

A Misztikus Tánc tábor résztvevői

 

A táborban az első táncot és a bemutatkozást feszülten éltem meg, aztán a csakratánc után lényegesen oldottabb állapotba kerültem. Azután nagy érdeklődéssel figyeltem a bennem lévő változásokat, hisz minden egyes nap, óra után egyre közelebb kerültem a gyermeki énemhez és az önfeledt nőhöz magamban. A legjobban azt élveztem, hogy újra kislány lehettem, a közösség erejét, ami megint csak a gyermekkoromra emlékeztetetett, hiszen nagy családban nőttem fel. Nagyon élveztem, hogy minden értem volt, és úgy figyelhettem magamra, ahogy azt a civil életben ilyen intenzitással nem teszem. Ami még egy kicsit nehéz volt számomra, az az egyedül való megmutatkozás.
Köszönöm.

Ibolya

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


A táborban a táncot élveztem legjobban, abban sikerült elfelednem, a bennem dúló tisztulási folyamatokat. A táncban könnyű volt megfogalmazni az érzéseimet, jó érzés volt kontroll nélkül kifejezni a gondolataimat. Élveztem az újdonságokat az Uddiyana Bandhát és a Kundalini jógagyakorlatokat.
Jó érzés a szavak nélküli kommunikáció, ami a táborban erősen jelen volt. Jó érzés, amikor valaki egy kedves mozdulattal, érintéssel átsegít a nehézségeken.
Gyönyörű színes csokor volt a csoport. Köszönök mindenkinek mindent!
Szeretettel:

Babi

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kellemes érzéssel búcsúzom, úgy érzem, közel kerültem a társaimhoz, megszerettem őket és úgy érzem, ők is elfogadtak. Amennyi dicséretet kaptam, az önbizalmam is erősödött és a bátorságom, hogy vállaljam magam. Legjobban a misztikus gyakorlatokat élveztem, és persze a szabad táncokat, és ugyanezek voltak a legnehezebbek is. Jut eszembe: a jóga volt a legnehezebb, de azt is élveztem. :), és a táncot Erikával a vízelemeset. Mi volt könnyű? Így utólag még a nehéz is.
Szeretettel:

Lia

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kedves Éva és Hanna!

Nagyon jól éreztem magam a táborban, köszönöm, hogy megszerveztétek! (Remélem, lesz jövőre is)
Azzal az élménnyel térek haza, hogy ismét sikerült megbizonyosodni róla, hogy jó nőnek lenni!!! Néha elbizonytalanodom ezen az úton a „férfiasító” világ miatt, de belül mindig érzem, hogy nő vagyok, és ezt kell élnem, nem szabad feladnom. Köszönöm, hogy ezt megerősítitek bennem. Hogy bennem van a nő minden aspektusa, csak felszínre kell hozni, mert érdemes megélni. Fantasztikus kis női kör jött létre erre az 5 napra, nagyon sok energiát, szeretetet, elfogadást, támogatást kaptunk egymástól. Jó látni, hogy mennyien vagyunk igaz útkeresők.
Köszönöm!

Honi

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kedves Éva és Hanna!

Valamikor könnyen és gyorsan megy, máskor lassan és nehezen tudom mások számára is érthető módon megfogalmazni, ami velem történik. Talán most érett be az a Veletek töltött hét, amely alatt megtapasztalhattam, hogy milyen fontos az „elvonulás”, mekkora szükség van a kizökkenésre, még akkor is, ha elégedett vagyok az életemmel, még a hétköznapjaimmal is.

Mennyire kell az a néhány „gondolkodásmentes” óra, amikor csak a testem-lelkem jelzéseire figyelek, nincsenek elvárások, van idő (ami persze mindig van) érezni, átélni, és a nap végén átgondolni az új tapasztalásokat.

Mennyi minden van körülöttünk, ami felett elsiklik a figyelmünk, mert nagyjából rendben megy. Mennyi minden van körülöttünk, ami él, jelez, szól hozzánk, és a világ a legegyszerűbb módján, az érzéseinken keresztül adja tudtunkra, hogy teremtünk. Nem csak a gondolatainkkal, hanem a mozdulatainkkal, a táncunkkal, az együttlétünkkel, a hitünkkel. Olyan szavak ezek, melyeket sokszor olvastam már, sokszor mondtam másoknak, de ritkán tapasztaltam meg igazán, tudatosan, és most úgy érzem, Veletek volt erre lehetőségem.

Nagyon nehéz volt visszajönni, és szembesülni azzal, hogy minden lehetőség a rendelkezésemre áll, és sokszor mégsem élek vele. Még most sem könnyű integrálni a hétköznapjaimba a táborban megélt tapasztalásokat, de rajta vagyok. Megkaptam a kezdő lökést azokhoz a számomra fontos tevékenységekhez, amit korábban is szerettem volna napi rendszerességgel végezni, de valahogy nem jött össze. A táborban megtapasztaltam, milyen 5 napon át minden nap meditálni, és jó volt! Milyen 5 napon át minden nap táncolni és nagyon jó volt! Milyen 5 napon át minden nap kapcsolódni Éghez, Földhöz, Egymáshoz, Magamhoz. Ezek nagyon egyszerű dolgok, de könnyen kihagyja az ember, ha „fontosabb” dolga akad, aztán napok telnek el úgy, hogy észre sem veszem, mit hagyok el, és mennyire hiányzik.

Tanítom a tudatos mozgást, meditációkat tartok, embereket „érintgetek”, és amikor benne vagyok ezekben a dolgokban, nincs körülöttem idő és tér, meg tudok élni valamit, és ezt a valamit szeretném állandóan élni. Még nem megy, de most már tudom, hogy mehetne.

Szóval erre kaptam esélyt Rajtatok keresztül, és élek vele! Nagyon köszönöm!

Ölellek Titeket: Erika


Ruszinyák Erika

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _