Az első Nyári Misztikus Tánc tábor (2012. július 4-8.)

Tánctábor Süttőn – Misztikus belső utazás csak nőknek

 

A tábor 5 napja alatt megismertük a Misztikus Tánc alkímiáját, átalakító erejét,  megmártóztunk a hawaii energiákban, s tágítottuk testi-lelki határainkat. 

A táncon keresztül megmutatkozott tiszta esszenciánk, megmutathattuk a tökéletes tökéletlenségünket, kifejezhettük lelkünket és felszabadíthattuk a testünket. A szent formák, amelyeket a testünk különböző részeivel rajzoltunk, minden nőt izgalmas felfedezésre hívnak. Nehéz szavakba önteni a misztika elemeit. A női test ismeri ezeket a mozdulatokat, csak emlékeztetni kellett rájuk. A jóga, a meditáció, a tánc és a megtermékenyítő, támogató női kör, az együtt-lét a konyhában és a felhőtlen szabadság a természetközelben mind mind a lelki-szellemi fejlődésünket szolgálta, és hozzásegített az egyensúlyhoz, amit a hétköznapjainkba is hazahoztunk. 

Szakrális körtáncok

 

 A fotókat Hortolányi Anikó készítette

 
 
   
 
   
   
   

A fotókat Hortolányi Anikó készítette

További képek a fotógalérián >>>

 

012.jpg

Keresés

Mit mondanak a résztvevők?

Csodálatosan éreztem magam.
Köszönöm, hogy itt vagyok.
Szeretek nő lenni!
Felszabadultam, és olyan energiát érzek magamban, hogy CSODA. Jó érzés volt adni és kapni. Az energiáimat pozitív irányba terelgetni, és megtanulok befogadni.
Forróság önti el az egész bensőmet és az egész testem (a szakrális csakrám környéke) vibrál.

Virág

Bővebben...

Misztikus Tánc Értesítő

Iratkozz fel Te is a Misztikus Tánc Értesítőre, hogy képben legyél a frissen induló programokról, és a Téged érintő aktuális információkról!

Kapcsolódó oldalak